Marketing Afiliat

Am semnat un acord de marketing afiliat, ceea ce înseamna ca daca vei cumpara un produs din magazinele care au reclama aici, plecand la cumparaturi dand clic pe una dintre reclame, voi primi un comision din partea lor, care nu va influenta în niciun fel valoarea cumparaturilor tale.
Putini sunt cei care inteleg fenomenul de MARKETING AFILIAT, la fel de putini sunt si cei care dau clic pe reclama si cumpara ceva online... pentru ca ei nu stiu ca produsele online sunt cu mult mai ieftine.
Multumesc tuturor celor care au facut cumparaturi pornind de la una dintre reclamele de pe acest site.

Oferte Speciale

miercuri, 7 mai 2014

In sfarsit nefumator - De ce continuam sa fumam


In sfarsit nefumator - De ce continuãm sã fumãm

CAPITOLUL 5

DE CE CONTINUĂM SĂ FUMĂM?

Cu toţii începem să fumăm din motive prosteşti – de obicei sub presiunea semenilor sau când ne aflăm în societate - , dar, când simţim că am devenit dependenţi, de ce continuăm?
Nici un fumător nu ştie de ce fumează. Dacă fumătorii ar şti adevăratul motiv, n-ar mai fuma. Am pus această întrebare la mii de fumători în cursul consultaţiilor. Adevăratul răspuns este valabil pentru toţi, însă varietatea răspunsurilor pe care le-am primit e infinită. Acest moment al consultaţiei mi se pare cel mai amuzant şi totodată cel mai trist.
Toţi fumătorii ştiu în străfundul sufletului lor că sunt nişte proşti. Ştiu că n-aveau nevoie să fumeze înainte să devină dependenţi. Cei mai mulţi îşi amintesc ce gust groaznic a avut prima ţigară şi cât s-au străduit ca să devină dependenţi. Partea cea mai sâcâitoare este că îşi dau seama că nefumătorii nu pierd nimic şi că se amuză pe socoteala lor.



Totuşi, fumătorii sunt fiinţe umane raţionale şi inteligente. Ştiu că, în ceea ce priveşte sănătatea, riscă enorm şi ştiu că, de-a lungul vieţii, cheltuiesc o avere. Prin urmare au nevoie de o explicaţie raţională ca să-şi justifice obiceiul.
Adevăratul motiv pentru care fumătorii continuă să fumeze e o subtilă combinaţie de factori pe care o să-i detaliez în următoarele două capitole. Factorii se numesc:
ADICŢIA LA NICOTINĂ.
SPĂLAREA CREIERULUI.

http://blogantifumat.blogspot.ro/2014/05/in-sfarsit-nefumator-adictia-la-nicotina.html 
In sfarsit nefumator - Adictia la nicotinã

In sfarsit nefumator - Sinistra capcanã

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu