Marketing Afiliat

Am semnat un acord de marketing afiliat, ceea ce înseamna ca daca vei cumpara un produs din magazinele care au reclama aici, plecand la cumparaturi dand clic pe una dintre reclame, voi primi un comision din partea lor, care nu va influenta în niciun fel valoarea cumparaturilor tale.
Putini sunt cei care inteleg fenomenul de MARKETING AFILIAT, la fel de putini sunt si cei care dau clic pe reclama si cumpara ceva online... pentru ca ei nu stiu ca produsele online sunt cu mult mai ieftine.
Multumesc tuturor celor care au facut cumparaturi pornind de la una dintre reclamele de pe acest site.

Oferte Speciale

miercuri, 7 mai 2014

In sfarsit nefumator - Ma relaxeaza


In sfarsit nefumator - Mã relaxeazã

CAPITOLUL 19

« MĂ RELAXEAZĂ ŞI ÎMI DĂ ÎNCREDERE ÎN MINE ÎNSUMI »

Iată cea mai nocivă aberaţie privind fumatul. Din contră, fumătorii suferă de o senzaţie de nesiguranţă! Iar să nu mai trăieşti cu această senzaţie perpetuă înseamnă, cred eu, sfârşitul sclaviei, cel mai extraordinar beneficiu al lăsatului de fumat.
Fumătorilor le pare greu de crezut că tocmai ţigara e cauza senzaţiei de nesiguranţă care îi cuprinde noaptea târziu, pe stradă, când constată că pachetul e gol. Nefumătorii nu sunt chinuiţi de această senzaţie. Ţigara e cea care o provoacă.



Am devenit conştient de multe dintre avantajele lăsatului de fumat luni mai târziu, în urma discuţiilor cu alţi fumători, la consultaţiile mele.
Vreme de 25 de ani am refuzat examenele medicale. Când mi-am făcut asigurarea pe viaţă, am insistat să fie « fără examen medical » şi ca urmare am plătit rate mai mari. Nu suportam spitalele, medicii sau dentiştii. Nu puteam înfrunta ideea bătrâneţii, a pensiei ş.a.m.d.
N-am făcut nici o legătură între aceste lucruri şi « obiceiul » de a fuma, însă când m-am eliberat parcă m-aş fi trezit dintr-un coşmar.
Acum aştept cu bucurie fiecare zi nouă. Sigur, mi se întâmplă şi lucruri rele în viaţă, sunt supus stresului şi neplăcerilor la fel ca toată lumea, dar le înfrunt plin de încredere în mine însumi. Şi pentru că sunt mai sănătos, pentru că am mai multă energie şi încredere, lucrurile bune din viaţă sunt şi ele mai plăcute.

http://blogantifumat.blogspot.ro/2014/05/in-sfarsit-nefumator-acele-umbre.html 
In sfarsit nefumator - Acele umbre sinistre

http://blogantifumat.blogspot.ro/2014/05/in-sfarsit-nefumator-energia.html
In sfarsit nefumator - Energia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu