Marketing Afiliat

Am semnat un acord de marketing afiliat, ceea ce înseamna ca daca vei cumpara un produs din magazinele care au reclama aici, plecand la cumparaturi dand clic pe una dintre reclame, voi primi un comision din partea lor, care nu va influenta în niciun fel valoarea cumparaturilor tale.
Putini sunt cei care inteleg fenomenul de MARKETING AFILIAT, la fel de putini sunt si cei care dau clic pe reclama si cumpara ceva online... pentru ca ei nu stiu ca produsele online sunt cu mult mai ieftine.
Multumesc tuturor celor care au facut cumparaturi pornind de la una dintre reclamele de pe acest site.

Oferte Speciale

miercuri, 7 mai 2014

In sfarsit nefumator - Numai un fum


In sfarsit nefumator - Numai un fum

CAPITOLUL 34

NUMAI UN FUM!

Mulţi dintre fumătorii care încearcă să se lase prin Metoda voinţei fac această prostie. Reuşesc să nu fumeze trei sau patru zile, după care aprind acea unică ţigară şi apoi trag doar un fum-două ca să se calmeze. Nu-şi dau seama ce efect distrugător are gestul acesta asupra moralului lor.
În cazul celor mai mulţi fumători, primul fum n-are gust bun, ceea ce reprezintă un stimulent. Îşi spun : « Ce bine ! Nu mi-a plăcut. Înseamnă că-mi dispare impulsul de a fuma ! » De fapt înseamnă exact contrariul. Un lucru trebuie să-ţi fie clar – ţigările n-au fost niciodată ceva plăcut. Nu de plăcere fumai. Dacă fumătorii ar fuma de plăcere, n-ar fuma mai mult de o ţigară.



Fumai dintr-un singur motiv : ca să hrăneşti micul monstru. Ia gândeşte-te : l-ai ţinut nemâncat patru zile. Ce preţioase trebuie să fi fost pentru el ţigara aceea sau doar fumul pe care l-ai tras ! Nu-ţi dai seama de asta, dar vestea dozei primite de corpul tău va fi comunicată subconştientului şi toată pregătirea minuţioasă îţi va fi subminată. Dintr-un colţişor al minţii se va auzi un glăscior : « Deşi pare ilogic, ţigările sunt preţioase. Mai vreau una. »
Acel mic fum are două efecte nocive :
Menţine în viaţă micul monstru din corpul tău.
Mai grav, menţine în viaţă monstrul din mintea ta. După ultimul fum îţi va fi mai uşor să-l tragi pe următorul.
Adu-ţi aminte : oamenii se apucă de fumat din cauza unei singure ţigări.

http://blogantifumat.blogspot.ro/2014/05/in-sfarsit-nefumator-oare-mie-o-sa-mi.html 
In sfarsit nefumator - Oare mie o sã-mi fie mai greu?

http://blogantifumat.blogspot.ro/2014/05/in-sfarsit-nefumator-perioada-de.html
In sfarsit nefumator - Perioada de abstinentã

Un comentariu:

  1. Super ideea de a pune cartea pe blog dar este extraordinar de obositor de citit pe fundal negru cu font alb.

    RăspundețiȘtergere